Svět Zaklínače 3 v novém deníčku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Svět Zaklínače 3 v novém deníčku

Svět Zaklínače 3 v novém deníčku

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

25. 9. 2014 15:00 4
Reklama

Lehce unavený konec týdne se rozhodli zpestřit vývojáři z polského CD Projektu, kteří připravili zbrusu nové video ze Zaklínače 3, které můžete navíc díky českému distributorovi - firmě Cenega - sledovat s českými titulky. Deníček představuje v mixu známých i dosud neviděných záběrů herní svět, vysvětluje, nakolik je postava Geralta důležitá a naznačuje, co můžeme čekat od interakce s NPC.

Jak už pravděpodobně víte, největším městem ve hře bude Novigrad, podle dnešních informací s celkovým počtem 2000 obyvatelů. Nezdá se to příliš, ale vývojáři pracovali na tom, aby každý z lidí, s nimiž můžete i nemusíte přijít do styku, měl unikátní sadu vzorců chování a odlišně reagoval na známého bělovlasého zaklínače.

Další nezbytnou součást zážitku bude rozloha samotného světa, která bude mnohonásobně větší, nežli tomu bylo v předchozích dílech. Podobně jako pro obyvatele světa, i pro lokace platí unikátnost, příběh a odměna, k čemuž se Geralt dostane jedině tak, že bude prozkoumávat svět. Po svých, na hřbetu oddané Klepny, anebo na lodi.

Poslední a pravděpodobně tou nejdůležitější částí, je vlastní souboj a monstra, s nimiž se budete muset na svém lovu vypořádat. Vývojáři potvrzují to, co už víme - přítomnost konkrétních nepřátel ovlivňuje nejen lokace, ale také denní doba, případně jiné podmínky, které budete postupem hraní odhalovat.

Zaklínač 3: Divoký Hon vychází 24. února příštího roku pro PC, Xbox One a PlayStation 4, do které verze investujete své peníze?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama