3. DLC pro Dark Souls 2 je krutost sama
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 3. DLC pro Dark Souls 2 je krutost sama

3. DLC pro Dark Souls 2 je krutost sama

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

18. 9. 2014 11:37 4
Reklama

Po úspěchu předchozích dvou DLC pro Dark Souls 2, které jsme pro vás v obou případech recenzovali, chystají vývojáři z From Software poslední část. Crown of hte Ivory King, jak se bude třetí rozšíření jmenovat, vás přivede do sněhem zavátých lokací a postaví vás, dle slov vývojářů, proti doposud největší výzvě.

DLC bude přístupné z lokace Shrine of Winter a podle dostupných informací v něm sehraje velkou roli počasí. Nejen, že se budete muset potýkat se zimou a všudypřítomným sněhem, ale dojde i na situace, kdy se počasí začne samo od sebe měnit. Můžete tak dojít na místa, která budou v danou chvíli nedostupná, čímž vás vývojáři nenásilnou cestou nasměrují tam, kde vás potřebují mít.

Na druhou stranu vám ale v Crown of the Ivory King dovolí najmout si AI společníky, díky kterým se bude snižovat obtížnost hry a na konec cesty tak možná dojdou i ti méně zdatní. Tuto možnost samozřejmě nebude nutné využívat povinně, vývojáři jen naznačují, že počet bratrů ve zbrani je s náročností hry v přímé úměře.

A možná úplně neohrnujte nosy, protože porazit některé z monster, které vás cestou potkají, nebude vyžadovat pouze skill, ale i speciální předměty, které například sejmou z nepřítele kouzlo neviditelnosti. Bez patřičné výbavy tak bude takřka nemožné vyjít z bitvy jako vítěz, a to nám vývojáři před vydáním rozhodně neprozrazují příliš. V rukávu mají přinejmenším jedno tajemství, ke kterému se dostanete po získání koruny třetího zlobivého krále a game director Jui Tanimura naznačil, že možná začnou v týmu uvažovat nad PS4/XOne portem...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama