Prodeje Xbox One v USA poskočily
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodeje Xbox One v USA poskočily

Prodeje Xbox One v USA poskočily

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 9. 2014 09:42
Reklama

Microsoft se chlubí, že ve Spojených státech za srpen dokázali prodat takřka dvojnásobek kusů konzole Xbox One v porovnání s měsícem předešlým. Může za to jistě vydání nového dílu série Madden, která se ve Spojených státech těší velké oblibě. Dále prodejním číslům jistě také značně pomohla promo akce, v rámci níž nabízel Microsoft hru dle vlastního výběru k nové konzoli zdarma.

Úspěch je to jistě parádní a Microsoftu jej samozřejmě přejeme, nicméně dle agentury NPD zkoumající trh to stejně na PlayStation 4 nestačilo. To znamená, že PS4 ve spojených státech poráží domácí Xbox One již osmý měsíc v řadě. Vedle toho také vyplynul fakt, že například konzolový port Diabla 3 se na úkor Xbox One prodával lépe právě na PS4. The Last of Us Rematered pak byl nejlépe prodávaným first party titulem napříč platformami. Nicméně, o úspěchu Joela a Ellie jsme vás již informovali v průběhu srpna.

Avšak již za pár týdnů může být všechno jinak – Xbox One se nyní v září začal prodávat ve více jak dvaceti dalších regionech, a to jistě s oblíbeností této konzole zamává v tom nejlepším slova smyslu. A to je dobře, zdravá konkurence musí být, a nikdo z vydavatelů by na vavřínech rozhodně usínat neměl.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama