GTA V vyjde na XOne a PS4 v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA V vyjde na XOne a PS4 v listopadu

GTA V vyjde na XOne a PS4 v listopadu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 9. 2014 13:15 27
Reklama

Ráno to ještě vypadalo velmi vágně a nekonkrétně, stačilo však počkat pár hodin a už víme, jak na tom s tím pátým GTA pro nové konzole i PC vlastně jsme. Rockstaři totiž konečně se vší pompou oznámili datum vydání GTA V pro Xbox One, PlayStation 4 i PC.

Nové konzole se dočkají již 18. listopadu – ticho posledních týdnů tedy není třeba vnímat negativně, Rockstaři se skutečně činili a pilně pracovali na tom, aby si konzolisté mohli zařádit ještě letos, před vypuknutím vánoční sezóny. Mrknout můžete také na nový trailer pocházející z PS4 verze hry.

Má to však i své stinné stránky, a pokud právě nervozitou drtíte v ruce myš, tak drtíte správně. PC verze GTA V letos k rozčilení obrovské PC komunity vyjít nestihne. PC verze totiž spatří světlo věta až 27. ledna příštího roku. Nezbývá tedy, než se obrnit trpělivostí a vyčkávat i nadále.

A co se přidaného obsahu týká, tak se můžeme těšit na vše již zmíněné. K tomu nám Rockstar Games slibují přidat hustější dopravu, nové zbraně, vozidla i aktivity. Nová hudba pak dále čítá na stovku nových skladeb, a k tomu nové mixy. Zůstává také slib přenesení online postupu vaší postavy na novější generaci vaší stávající konzole.

Tak co, těšíte se spolu s námi?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama