Resi: Revelations 2 s Claire Redfield
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resi: Revelations 2 s Claire Redfield

Resi: Revelations 2 s Claire Redfield

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 9. 2014 10:21 1
Reklama

Už během nečekaného oznámení Resident Evil: Revelations 2 bylo patrné, že jednu z hlavních rolí v příběhu sehraje postava Claire Redfield, dnešní potvrzení její přítomnosti ve hře proto není překvapením. V preview časopisu GamesMaster pak byla rovněž odhalena i druhá hratelná postava - Moira Burton - dcera Barryho z Resident Evil 1.

Příběh Revelations 2 bude zasazen mezi události z pátého a šestého dílu a hned v úvodu budete muset s oběma ženami vyřešit zapeklitou situaci. Probudíte se totiž ve vězení (Rockfort z Code Veronica?) na opuštěném ostrově, který budou, zcela pochopitelně, obývat zombie. Hrou budete moci projít jak v singleplayeru, tak kooperaci s tím, že zatímco Claire funguje jako úderná síla, Moira plní podpůrnou roli.

Co se týče zombií, na scénu přijde zcela nový druh, tzv. Afflicted, kteří nebudou klasickými oživlými mrtvolami lačnícími po lidském mase, ale... Zkrátka, něčím jiným. Alespoň tak o nich zatím hovoří producent Mičiteru Okabe a naznačuje, že souboje s nimi budou hodně náročné. Resident Evil: Revelations 2 ale má i přes to ctít tradici klasičtěji pojatých survival hororů s menší mírou akce a důrazem na atmosféru. Více bychom se měli dozvědět už příští týden, kdy začíná veletrh Tokyo Game Show, na kterém bude hra k dispozici v hratelné podobě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama