Edice a datum vydání Arkham Knight
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Edice a datum vydání Arkham Knight

Edice a datum vydání Arkham Knight

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 9. 2014 17:07 3
Reklama

Ačkoliv se teprve nadechujeme k mohutnému hernímu závěru roku 2014, není špatné čas od času kouknout do vzdálenější budoucnosti. Čeká nás mnoho zajímavých kousků a mezi nimi nechybí ani Batman: Arkham Knight. Vydavatelé z Warner Bros. dnes oznámili konkrétní datum, takže se můžete začít těšit - poslední Batmanova bitva započne 2. června 2015.

Společně s odhalením data vydání došlo i na představení limitovaných edic, které se v omezené míře dostanou i do Evropy, ale raději bychom sázeli na to, že z jednotlivých dárků sestaví místní prodejci edice vlastní. Tak jako tak, jedná se o tradiční limitovanou edici a edici Batmobile, které už dopředu naznačují, co nalezneme v balení.

Limitovaná edice tedy přijde s 80stránkovou knihou artworků, plechovou krabičkou pro disk se hrou, komiksem Batman: Arkham Knight #0, skinem do hry a figurkou Temného rytíře. Pokud se vám skladba balení líbí, připravte se na cenu kolem 75 liber, což by mělo být v přepočtu něco přes 3000 Kč. Pokud byste však rádi vlastnili i svůj Batmobil, pak budete muset zaplatit dvojnásobek a těšit se na plně transformovatelné vozidlo pana Batmana, kterým se bude prohánět ve hře.

Edice a datum vydání Arkham Knight
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama