Steam nabízí zábavu na víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steam nabízí zábavu na víkend zdarma

Steam nabízí zábavu na víkend zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 8. 2014 11:38 5
Reklama

Tento víkend je na Steamu ve znamení hraní zdarma – 2K nabízí mamutí slevy na celý svůj katalog a k tomu navíc nabízí možnost zahrát si Borderlands 2 na víkend zdarma – vydavatel tak nabízí ideální příležitost naskočit do série ještě před vydáním pre-sequelu.

Druhým velkým titulem, jež je momentálně k dispozici zdarma je pak Dishonored od Bethesdy. Ten naopak potěší všechny milovníky stealthu a obecně her pro jednoho hráče a titulů na příběhu založených.

Oba tituly jsou navíc k dispozici za akční cenu, které se jen těžko odolává. Pokud tedy ještě tyto hry ve své sbírce nemáte, určitě doporučujeme se na ně alespoň podívat. Celková sleva u katalogu 2K ještě nic extra značit nemusí, ovšem snaha rozšířit Dishonored do co možná největšího počtu domácností již něco naznačovat přeci jen může. Řeč je samozřejmě o odhalení pokračování – před Gamescomem jsme spekulovali o možném představení pokračování Dishonored s pravděpodobným podtitulem Darkness of Tyvia v rámci výstavy. K ničemu takovému však bohužel nedošlo, zatím. Uvidíme, zda se na tom něco změní v následujících týdnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama