Zaklínač bude na Xboxu zvýhodněn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zaklínač bude na Xboxu zvýhodněn

Zaklínač bude na Xboxu zvýhodněn

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 8. 2014 13:54 25
Reklama

Ke konci května jsme vás informovali o tom, že CD Projekt nehodlá se svým třetím Zaklínačem dělat rozdíly mezi platformami. Nicméně aktuální Gamescom ukazuje, že i toto tvrzení je třeba brát s rezervou a naše nenápadné včerejší oznámení s sebou nese následky.

CD Projekt RED totiž představil sběratelskou edici Zaklínače. Ta, co se samotného obsahu hry týče, skutečně rozdíl mezi jednotlivými zařízeními nedělá. Horší to už ale je s obsahem samotného balení hry. Vypadá to totiž, že si na své přijdou zejména majitelé Xbox One – ti za stejnou cenu hry obdrží na rozdíl od ostatních ještě plátěnou mapu a dva balíčky karet Gwent, jež půjdou využít do plánované karetní hry. Z prohlášení CD Projektu je patrné, že předchozí tvrzení o rovnosti platforem se týkalo pouze herního obsahu, nikoli fyzických bonusů.

A to mnohým fanouškům přijde jako škoda a ozývají se na adresu CD Projektu. Polský vydavatel vždy vystupoval jako firma především férová a s příkladným přístupem ke svým zákazníkům. Není tedy divu, že se takovéto turbulence setkávají s negativními ohlasy a výhrůžkami o zrušení předobjednávek.

Nechme se překvapit, jak to se Zaklínačem nakonec dopadne. Pravdou však je, že pokud CD Projekt něco takového plánoval dopředu, měl o tom hráče informovat. Do současné situace se dostal vydavatel sám a rozhořčení řady hráčů se nelze vůbec divit. Jejich reakce můžete vidět například na Facebookovém profilu hry.

Co na to říkáte vy? Souhlasíte s takovýmto zvýhodňováním jedné z platforem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama