Gameplay záběry z AC: Rogue
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gameplay záběry z AC: Rogue

Gameplay záběry z AC: Rogue

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

13. 8. 2014 10:08 3
Reklama

Druhá hra ze série Assassin's Creed, která letos vyjde, nese podtitul Rogue a bude navazovat na předchozí Black Flag. To jsou základní informace, které už určitě znáte, dosud jste však nemohli vidět hru v chodu.

Ubisoft ale tenhle nedostatek napravuje vydáním 12minutového videa, ve kterém uvidíte nové zbraně vaší lodi, jako je přední kanón, anebo plamenomet na zádi. Díky nim se můžete vypořádat s větším počtem lodí a použít i jiné taktiky, než jste byli v předchozích námořních dílech série zvyklí.

Velkou roli bude hrát samozřejmě i prozkoumávání nových oblastí, převážně tedy moří kolem Arktidy. Počítat však musíte s tím, že se kolem vás bude neustále měnit počasí a vývojáři varují i před tornády.

Kromě plavby si pak samozřejmě užijete dostatek akce i na souši, případně v oblastech ztroskotaných lodí. Ve videu přibližně kolem sedmé minuty je lov pokladu dobře vidět a vývojáři slibují, že na těchto místech naleznete skutečně vzácné a potřebné předměty včetně templářských klíčů nutných pro další postup ve hře.

Assassin's Creed: Rogue vychází 11. listopadu pouze pro PlayStation 3 a Xbox 360 jako doplňek next-genového Assassin's Creed: Unity.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama