Sledujte gameplay Quantum Break
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte gameplay Quantum Break

Sledujte gameplay Quantum Break

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 8. 2014 13:15 2
Reklama

Jako pán všeho času si na pódium konference Microsoftu nakráčel Sam Lake ze studia Remedy, aby předvedl první pořádnou ukázku očekávaného Quantum Break s jedním z hlavních hrdinů v akci - Jackem Joycem.

Jack se dostsal do průšvihu tím, že byl součástí experimentování s cestováním v čase - od té doby se čas zkrátka a dobře rozpadá a v podstatě hrozí jeho zánik. Následky by pochopitelně mohly být pro lidstvo katastrofální, a tak nám nezbude, než se pustit do nerovného souboje s tikajícími hodinami a korporací jménem Monarch.

K dispozici budou hráčům speciální schopnosti, které dávají vzpomenout na historii studia Remedy; jmenovitě na Maxe Payna a jeho bullet time. Jack dokáže zastavovat vystřelené kulky a dirigovat si tak jejich načasování, kompletně zastavovat čas a pohybovat se rychlostí, kterou protivníci postřehnout nedokážou. Ovšem sám v tom není a video rovněž představuje protivníky v exoskeletonech, kteří sdílejí jenu z Jackových zvláštních schopností - pohyb napříč časovou trhlinou. Jde o okamžiky, kdy se čas a všechno okolo Jacka zastaví, nicméně - jak je vidno - akce stále pokračuje.

Podívejte se na gameplay video a podělte se s námi o váš názor - Quantum Break se zatím jeví jako krásná hra s řadou zajímavých mechanismů. Otázkou je, nakolik bude hra lineární a také jak dobře bude fungovat její provázání se slíbeným seriálem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama