Beyond Good & Evil 2 stále ještě žije
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beyond Good & Evil 2 stále ještě žije

Beyond Good & Evil 2 stále ještě žije

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 8. 2014 15:36
Reklama

Ubisoft nás ujišťuje, že práce na Beyond Good & Evil 2 stále pokračují, byť nabírají trochu krkolomnější směr. Tolik očekávaný titul zatím koketuje s tím, že jej brzy začne po zádech poplácávat samotný Duke Nukem – roky ubíhají a krom toho informací o tom, že na minulé generaci konzolí nebyla hra možná, nevíme zatím vlastně vůbec nic. Viděli jsme teaser s charismatickým čuníkem, viděli jsme pravděpodobně uniklé záběry ze hry, ale jinak se vlastně nic nedělo. Bohužel.

A nyní dokonce vyplouvají na povrch informace o tom, že Michael Ancel, tvůrce BGE a Raymana se připojuje ke studiu Wild Sheep proto, aby mohl spoluvytvářet titul, jenž je jeho srdci blízký. Panika? Není na místě, tedy snad. Ve světle těchto informací totiž Ubisoft urychleně přispěchal s uklidňující informací tou, že Michael i nadále zůstává jednou nohou v Ubisoftu a že na BGE 2 se stále pracuje, jen se vývoj pravděpodobně přesunul zpět na samotný začátek.

Nezbývá tedy než vzít zavděk i takovýmto přesvědčováním, byť bychom samozřejmě mnohem raději viděli jakékoli konkrétnější informace. Zatím to zkrátka vypadá, že se vývoj v nějakém momentě restartoval a my nyní můžeme pouze doufat, že se někdy nejen dočkáme pokračování této zábavné 3D akce, ale že to také bude stát za všechno to čekání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama