Templářka Elise v traileru na AC: Unity
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Templářka Elise v traileru na AC: Unity

Templářka Elise v traileru na AC: Unity

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

30. 7. 2014 07:27 7
Reklama

Ubisoft stupňuje svojí mediální masáž a odkrývá další kus připravovaného výletu do Francie. A ačkoliv se před měsícem vyjádřil, že animovat ženskou assassinku je příliš složité, z posledního traileru je jasné, že o ženy v Unity nebude nouze.

„Tento nový trailer na Assassin's Creed: Unity ukazuje Arna, jak se snaží v plné a chaotické Paříži zabránit popravě Elise, příběhově důležité postavy" oznamuje Ubisoft v tiskové zprávě a představuje Elise jako mladou šlechtičnu, která se snaží zajistit si místo mezi Templáři. Ačkoliv stojí na opačné straně konfliktu než Arno, jejich společné zájmy mezi nimi vybudují nečekané pouto.

Elise by se také měla stát hlavní postavou v knižním zpracováním Assassin's Creed: Unity, které bude sledovat Arnův příběh z jejího pohledu. Co je na knize zajímavé, je její autor, spisovatel a historik Oliver Bowden, který by mohl dílu zajistit historickou věrohodnost.

Ubisoft s trailerem vydal také několik nových obrázků, screenshotů a pěkných concept artů, které jejich vizi francouzské revoluce ukazují ve vysokém rozlišení včetně plné podoby Elise. Podívejte se na ně na konci novinky.

Nakonec ještě připomeneme, že Assassin's Creed: Unity nedávno dostal poměrně brutální animovaný filmeček, který si vzal na starosti režisér hororových filmů Rob Zombie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama