Trials Fusion obohatí první DLC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trials Fusion obohatí první DLC

Trials Fusion obohatí první DLC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

3. 7. 2014 09:29
Reklama

Pokud se vám zalíbila hra Trials Fusion, má pro vás Ubisoft příjemnou zprávu - francouzský vydavatel oznamuje první ze šestice plánovaných DLC. Přídavek nese jméno Riders of the Rustlands a zanese hráče mimo městskou zástavbu viděnou v základní verzi hry.

DLC vychází 29. července a bude obsahovat desítku nových tratí, 18 výzev a například také nové objekty do editoru hry. Cena je stanovena na 5 eur, přičemž majitelé season passu se jej samozřejmě dočkají bez nutnosti jakékoli další investice.

Vedle toho Antti Ilvessuo, kreativní ředitel studia RedLynx stojícího za Trials Fusion, slibuje řadu zajímavých změn, jichž se hra v budoucnosti dočká. Zmiňuje například kooperativní multiplayer, ve kterém proti sobě budou stát týmy závodníků a možnost pořádání celých turnajů. Dále pak mlhavě naznačuje, že Trials Fusion se dostanou tam, kam zatím žádná z předešlých Trials her nedošla – například do oblak, pod vodu, ale třeba i dále.

Inu, jsme zvědaví, vy se mezitím podívejte na naše Hrajte s námi a podělte se s námi o váš názor nejen na tuto hru, ale i na celou sérii Trials – vyhledáváte podobné hry, nebo máte v oblibě žánry jiné?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama