Detaily o loupěžích v GTA Online
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily o loupěžích v GTA Online

Detaily o loupěžích v GTA Online

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 6. 2014 13:02 4
Reklama

Na multiplayerové loupežné mise v GTA Online se čeká jako na smilovaní už asi od samotného spuštění multiplayerové složky hry. Nedávná omluva od Rockstar, že nestíhají jarní vydání updatu s heist misemi, nás zamrzela i proto, že se vlastně tvůrci ohledně obsahu oněch misí ani slůvkem nezmínili. Nyní to však vypadá, že Rockstar zažívá unik informací a YouTuber DomisLive, který dříve přišel s detaily (ne)hipsterského DLC, údajně vypátral, jakých loupežných akcí se dočkáme.

Prison van rescue - Zločinci zadrží NPC dodávku s vězni, které pak přepraví do úkrytu. Akce se může zúčastnit až 16 policistů a 16 zločinců.

Drop off hooker - Hráči musejí sebrat prostitutku a někam jí v časovém limitu dovézt.

Funeral - Jeden tým musí doprovodit pohřební vůz s rakví jednoho z jejich členů. Druhý tým má za úkol vozidlo zničit.

Territory Takeover - Hráči bojují o teritoria ve městě, která jim produkují peníze.

Fight Gangmate - Dva nováčci se střetnou v pěstním souboji, vítěz se může stát členem gangu

.Cop Territory - Policisté se přidají do misí o nadvládu nad teritorii. Nemohou si vybírat, jestli mise přijmou nebo ne.

Ornate Bank Heist - Vnikněte do banky, do trezoru, ukradněte peníze a dovezte je na dané místo. Mise se může zúčastnit až 16 policistů a 4 zloději.

FIB Grab - Mise je postavená pro 4 zločince (3 střelci, 1 řidič) a 16 policistů. Zločinci přiletí helikoptérou na střechu FIB centrály, slaní dolů, rozbijí okno a vniknou do kanceláře, kde stáhnou citlivá data z počítače. Řidič mezitím odstaví helikoptéru, připraví únikové auto a zmizí do úkrytu. Tři lupiči musejí ubránit pozici proti NPC agentům a 16 policistům, kteří mají za úkol lupiče chytit. Ti z věže uniknou pomocí létajících obleků, nasednou do únikového auta a zmizí do úkrytu.

Obzvlášť poslední dvě mise znějí zajímavě, a pokud je informace pravdivá, určitě se stanou nejpopulárnějšími multiplayerovými misemi ve hře. Co si o zprávě myslíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama