Přichází velký update pro Watch Dogs
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přichází velký update pro Watch Dogs

Přichází velký update pro Watch Dogs

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 6. 2014 14:16 10
Reklama

Watch Dogs dostávají v těchto dnech slíbenou aktualizaci přinášející spoustu vylepšení a oprav, především do PC verze hry. Aktualizace se však pochopitelně týká všech platforem a my vám přinášíme seznam nejdůležitějších prvků, které doznaly úprav či vylepšení.

Mezi nejzásadnější opravy patří napravení chyb poškozených uložených pozic hry a znemožnění hackování ve hře. Dále se vyladění dočkaly například chyby zabraňující dokončení mise, chybného respawnování v multiplayeru či třeba bug zamezující výběru zbraní. Nicméně ty nejdůležitější opravy se pochopitelně týkají PC verze hry.

U verze pro stolní počítače autoři slibují větší vyladěnost hry, optimalizaci pro SLI řešení a opravu řady grafických chyb. Vylepšení se rovněž dočkalo ovládání na klávesnici a myši a především přichází větší kontrola nad ovládáním myší a jejího otravného smoothingu. Nakonec aktualizace obsahuje pochopitelně také řadu menších vylepšení.

Jsme sami velmi zvědaví, nakolik se nyní PC verze bude alespoň pohybovat a ovládat jako hra nové generace. To aby tak také vypadala, o to se musí již hráči za pomocí drobných úprav postarat sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama