Kde jsou online loupeže pro GTA V?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kde jsou online loupeže pro GTA V?

Kde jsou online loupeže pro GTA V?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

19. 6. 2014 09:56
Reklama

Online část Grand Theft Auto V je s dobrou partou kamarádou solidní zábava, uživatelské mise neustále rozšiřují možnosti a člověk se ani nenaděje a sedí u hry už pěkných pár hodin. Pořád ale v GTA V Online chybí velké loupeže, které byly doménou singleplayerové části hry a které vývojáři slibují přidat co nejdříve.

Problém je v tom, že se sliby ozývají z Rockstaru poměrně dlouho a dočkat jsme se měli už na jaře. Bohužel, jaro pominulo, nastupuje léto a online loupeže jsou stále v nedohlednu. Vývojáři se proto omlouvají, vysvětlují, co stojí za zpožděním a při určování data spuštění zůstávají opatrní.

"Víme, že mnoho fanoušků toužebně očekává vydání online loupeží, které jsme chtěli vydat už na jaře, ale jejich výroba trvá mnohem déle, než jsme původně odhadovali. Omlouváme se za zpoždění a nadále pracujeme na tom, abychom vám mohli loupeže přinést co nejdříve to bude možné," píšou lidé z Rockstaru v prohlášení k uvedení updatu s označením I'm not a hipster, který do hry přináší všechno to pohodlné upnuté oblečení, dávno zapomenuté a na mnoha místech snad ještě zakázané účesy a spoustu dalších legrácek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama