Další příšerou v Evolve je Kraken
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další příšerou v Evolve je Kraken

Další příšerou v Evolve je Kraken

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

14. 6. 2014 11:33
Reklama

Na E3 byla odhalena další příšera, za kterou budeme moci hrát a v porovnání s agresivním Goliathem by snad nemohla být odlišnější. Létající, chapadlovitý Kraken lovce dokáže potrápit z dálky skladbou až magických útoků!

Krakenovy schopnosti dobře ilustrují, jak rozdílný žážitek lov jednotlivých příšer nabídne. Zatímco Goliath musel vždy k lovcům skočit, útočit svými drápy a případně chrlit oheň a byl vždy tedy s lovci hodně tělo na tělo, Kraken se spoléhá na různé elektrické útoky a držení se v povzdálí. Jeho základní blesk se sice musí chvíli nabíjet, ale jeho dosah je dlouhý a zásah přesný. Když se Kraken vznese do vzduchu, může na lovce sesílat elektrické koule nebo je odhodit dozadu roztočenými chapadly. Jeho částečně naváděné elektrické bomby pak zaměstnají lovce, když najede čas se stáhnout.

Stejně jako u Goliatha, i za Krakena lze hrát různými způsoby. Můžete využít dlouhý dosah jeho blesku a hrát defenzivní strategii, nebo využít možnost se nad lovce povznést a v momentě překvapení je zasypat elektrickými bombami a pomlátit chapadly.

Do vydání 21. října ještě nějaký čas zbývá a Turtle Rock nedávno ohlásili, že v základní hře nalezneme ze začátku tři různá monstra - zbývá jim tedy odhalit ještě jedno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama