Proč Reach ani ODST není v Halo kolekci?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč Reach ani ODST není v Halo kolekci?

Proč Reach ani ODST není v Halo kolekci?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 6. 2014 16:33
Reklama

Frank O’Connor z 343 Industries sdělil v rámci E3 čtenářům OXM důvod, proč v Halo: Master Chief Collection není příběhový prequel Halo: Reach ani Halo 3: ODST. Kolekce tedy obsahuje pouze remasterované první dva díly série a k tomu také rovněž vyšperkované Halo 3 a Halo 4, jež už ale vyšly na Xbox 360.

Vývojáři tvrdí, že někde ke kompromisům zkrátka dojít muselo a někde se tedy muselo stříhat i na obsahu. Snad aby kolekce vyšla v rozumném čase či snad aby také zabírala rozumný prostor na disku. Roli v tom však také mohly hrát až příliš velké ambice a jejich následné zkrocení. Zkrátka a dobře, někde muselo dojít k vyjmutí části obsahu a logicky první volba padla na dva tituly, které s příběhem Master Chiefa tak docela nesouvisí. Kolekce tedy přichází o příběhový prequel (Reach) a spin-off série (ODST).

I tak bude tato kolekce značně nabitým balíkem obsahujícím desítky hodin singleplayerové i multiplayerové zábavy a bude sloužit jako ideální lákadlo na letošní multiplayerovou betu Halo 5: Guardians. Plná hra pak spatří světlo světa exkluzivně na konzoli Xbox One až v příštím roce. Halo: Master Chief Collection však vyjde ještě letos, 11. listopadu, a mimo zmíněných titulů bude také obsahovat přístup ke hranému seriálu z produkce Ridleyho Scotta a také pozvánku do zmiňované bety Halo 5.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama