E3 video z Batman: Arkham Knight
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka E3 video z Batman: Arkham Knight

E3 video z Batman: Arkham Knight

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 6. 2014 10:03 2
Reklama

Sony si do své prezentace uzmula překvapivě velké množství velkých a multiplatformových titulů. Například vedle MGS V, GTA V, Battlefield Hardline či Far Cry 4 mohli diváci sledující tiskovku japonské společnosti vidět v akci také nejnovější počin studia Rocksteady a zároveň také závěrečný díl Arkhamské trilogie (Arkham Origins jako práci externího studia nepočítáme), Batman: Arkham Knight.

Akrhamský rytíř se pustí do boje se zloduchy během příštího roku, a to na konzolích nové generace a také na stolních počítačích. Bez zajímavosti není, že v rámci prezentace hry na tiskovce Sony byla řeč i o tom, že se PlayStation 4 verze hry dočká exkluzivního obsahu v podobě extra misí nesoucích název Scarecrow Nightmare. A co je důležitější, návrat by dle spekulací mohl slavit i charizmatický Joker, a to právě v rámci halucinací v podání mocného Scarecrowa!

Dost ale bylo řečí, mrkněte na parádní trailer odhalující v akci samotného netopýřího muže i jeho vychytávkami procpaný Batmobil. Povšimněte si také faktu, že jeho do stran vyklápěcí kola z něj dělají ideálního společníka do města a pro podélné stání!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama