Oznámena Forza Horizon 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámena Forza Horizon 2

Oznámena Forza Horizon 2

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 6. 2014 10:53 3
Reklama

Microsoft si s E3 hlavu neláme a ohlašuje druhý díl svého závodního spinoffu Forza Horizon, který se objeví již letos na podzim.

AKTUALIZACE:

Xbox 360 verzi vyvíjí studio Sumo Digital a poběží na enginu Horizon 1. Xbox One verzi pohání Forza 5 engine. Do novinky jsme také přidali nové screenshoty z Xbox One verze.

PŮVODNÍ ZPRÁVA:

Na vývoji druhého dílu pracovali Playground Games, kteří stojí za prvním Horizonem, společně s Turn 10 Studios, kteří mají pod palcem celou sérii Forza Motosport.

Forza Horizon 2 se objeví nejen na Xbox One, ale také na Xbox 360 a dle Playground Games bude obsahovat stovky vozů v čele s nablýskaným Lamborghini Huracán, nový systém počasí a Drivatar známý z Forza Motosport 5.

Oznámena Forza Horizon 2
i Zdroj: Hrej.cz

„Turn 10 Studios a Playground Games věří, že dokáží na Xbox One vytvořit pravý domov pro fanoušky závodů," řekl výtvarný ředitel hry Ralph Fulton a dodal, že se hra bude odehrávat v jižní Evropě, která tratím dodá „neuvěřitelnou rozmanitost" a „dech beroucí výhledy na krajinu". Opět se budeme moci těšit i na hudební stránku hry - Forza Horizon 2 se bude i tentokrát točit okolo hudebního festivalu.

Jestli se vám při oznámení rozbušilo srdce, počkejte až se během týdne roztrhne s informacemi o závodním titulu. Samozřejmě je vám všechny předáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama