Batman: Arkham Knight odložen
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman: Arkham Knight odložen

Batman: Arkham Knight odložen

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

3. 6. 2014 14:27 9
Reklama

Nejnovější trailer na nového Batmana od Rocksteady zanechává smíšené pocity. Na jednu stranu je pěkné vidět arzenál, který v sobě skrývá Batmobil, ale oficiální oznámení posunutí hry do příštího roku nás spíš mrzí.

Video ukazuje, jak se Batmobil překonfiguruje do útočného Battle Mode, který se bude hodit do střetů s nepřáteli. Pevnější oplátování, těžká výzbroj a dokonce možnost uskakovat do stran jsou předními výhodami útočného módu. Na druhou stranu, alternativní Pursuit Mode by měl Batmanovi zajistit rychlost při pronásledování nepřátel a výkonný naviják dokáže zvednout mosty či zprovoznit výtahy. Přepínání mezi jednotlivými módy pak zajistí využitelnost vozidla v různých situacích

Batman: Arkham Knight se bude odehrávat rok po událostech Arkham City, kdy se padouši Gothamu spojí Temného rytíře jednou pro vždy zničit. Stejný cíl bude mít i nová postava - Arkham Knight, extrémnější vojenská verze Netopýra. Ostatně si ho můžete prohlédnout na nových screenshotech, které Rocksteady společně s trailerem vydal.

„Naše hry z Arkhamu byly vždy o předávání pocitu, že je hráč Batmanem. V tomto díle to posuneme ještě dál přidáním Batmobilu a většího města. Víme, že to je to, co lidi chtějí. Když jste Batman, okamžitě se vám vybaví Batmobil. Celý zážitek ze hry to opravdu osvěžuje. Vždy jsme se snažili udělat každou hru jako samostatný titul spíše než další díl." řekl Sefton Hill, zástupce Rocksteady.

Model bojového Batmobilu se ukáže na blížící se E3, kde se snad vývojáři také vyjádří k důvodům, které je vedly k posunutí vydání až na příští rok.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama