PR Watch Dogs se v Austrálii nepovedlo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PR Watch Dogs se v Austrálii nepovedlo

PR Watch Dogs se v Austrálii nepovedlo

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 5. 2014 10:41 7
Reklama

Je pochopitelné, že se vedle vlastního vývoje přisypává spoustu peněz na marketingovou kampaň a v případě Watch Dogs vymýšlejí v Ubisoftu doslova psí kusy (haha). Zatímco v České republice hráči scanovali QR kódy a odemykali boxy s herním obsahem, v Austrálii se rozesílaly pípající krabičky.

Jak informuje BBC, začátkem tohoto týdne obdrželi zaměstnanci australského zpravodajského portálu Ninemsn podivný kovový balíček v podobě malého sejfu, který při snaze o otevření začal pípat. Nikdo v tu chvíli netušil, že jde o hru Watch Dogs a poté, co se z ostatních kanceláří ozývalo, že nikdo jiný ve firmě podobnou zásilku neobdržel, byli na místo zavoláni policisté. Ti preventivně evakuovali celé patro budovy a na místo povolali tým pyrotechniků, kteří měli balíček, považovaný již za potenciální výbušninu, v podzemní části budovy násilím otevřít.

Poté, co se o celém incidentu dozvěděli v Ubisoftu, byla vydána zpráva s omluvou a ujištěním, že australský PR tým obvolá všechny další redakce, kam obdobná zásilka míří, a upozorní je na povahu balíčku. Zarážející na celé věci je i fakt, že Ninemsn hry nerecenzuje...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama