Rockstar pracuje na nové velké hře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Rockstar pracuje na nové velké hře

Rockstar pracuje na nové velké hře

Ondřej Švára

Ondřej Švára

14. 5. 2014 04:03 7
Reklama

Na další velké hře srovnatelné s GTA V pracuje v současnosti studio Rockstar. Potvrdil to šéf vydavatelství Take-Two Strauss Zelnick a zároveň řekl, že projekt bude hotov do konce letošního fiskálního roku, což v řeči času dává nejpozdější datum 31. března 2015. 

Do té doby se můžeme těšit prakticky na cokoliv, protože Zelnick nebyl nijak konkrétní. Uvedl jen, že z toho, co má studio v rukávu, je hodně vzrušený. Může jít tedy například o nový díl značky Read Dead, ale konečně také o port pátého GTA na nové platformy, zejména PC, o kterém se pořád moc nemluví a pokud by port na PC vyšel například po boku nextgenových portů, byl by to v rámci série zajímavý unikát. 

Zelnick se zároveň odmítl bavit o tom, zda se o novém projektu Rockstar zmíní na blížícím se veletrhu E3, takže zatím ani nevíme, v jaké fázi momentální práce jsou. Co naopak známe je další obsah do současného Grand Theft Auta Online, které se rozšířilo o takzvaný High Life balíček, dodávající nové bydlení, vozidla či zbraně. nově může hráč vlastnit dva byty najednou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama