4A Games se přesouvají na Maltu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka 4A Games se přesouvají na Maltu

4A Games se přesouvají na Maltu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 5. 2014 11:20 3
Reklama

Vývojářské studio 4A Games přesouvá své aktivity z Kyjeva na Maltu – nejde však o založení nové pobočky studia, ale o regulérní přesun klíčových zaměstnanců a celkových aktivit studia. Oficiálním důvodem je lepší dosah na mezinárodní scénu (a jelikož Malta je členským státem EU, tak na tom jistě bude něco pravdy), nezdráháme se však spekulovat nad tím, že mezi skutečné důvody se řadí i současná politická situace na Ukrajině.

Spekulace však  nechme stranou, mnohem důležitější pro nás hráče je v současné době to, že ve 4A Games se prý pracuje na dalších titulech ze série Metro a dokonce také i na titulech postavených na odlišné IP. Dočkáme se snad dalšího licencovaného titulu, tentokrá však od jiného autora původní předlohy? Zapomenout pak samozřejmě nesmíme ani na naše dřívější spekulace o next-genových verzích Metro: 2033 a Metro: Last Light.

Uvidíme, co se na nás chystá, série Metro sice nepatří mezi naprosté hvězdy žánru, nelze jí však upřít nesporné kvality a především docela unikátní atmosféru světa zasaženého apokalypsou a života přesunutého do stanic podzemky.

Jak byste rádi viděli budoucnost studia 4A Games vy? Chtěli byste další Metro, nebo byste naopak rádi aby nyní vývojáři otočili svoji pozornost jiným směrem?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama