Objeví se Red Dead Redemption na PC?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Objeví se Red Dead Redemption na PC?

Objeví se Red Dead Redemption na PC?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

12. 5. 2014 12:03 17
Reklama

To, co platí o Grand Theft Auto V, platí už několik také o Red Dead Redemption. Jde o vynikající hry, které si prozatím nenašly cestu na PC a hráči jen smutně vyhlíží den, kdy se tento neutěšný stav změní. V případě druhé jmenované hry vysvitla naděje a je hmatatelnější než kdykoliv předtím.

O přítomnosti Red Dead Redemption na PC se spekuluje už poměrně dlouho, právě dnes ale jeden z uživatelů diskuzního fóra NeoGAF odhalil, že byla hra umístěna do seznamu kompatibilních aplikací s operačními systémy Windows 7 a 8. Tento seznam spravuje Microsoft a akceptuje zařazení aplikací pouze ze strany jejich vlastníků. Na druhou stranu ale tyto aplikace nemusí projít certifikací, aby se v seznamu objevily, což vyvolává mírné rozpaky.

Pokud by to všaj měla být pravda, jeví se i s ohledem na dlouho dobu od vydání hry logické, že by mohla být součástí oznámení PC, PS4 a Xbox One verzí Grand Theft Auto V, o kterých se rovněž spekuluje. Pokud by Rockstar oznámil v jedné vlně hned dvě velké a očekávané hry, pravděpodobně bychom měli kandidáta na vítěznou zprávu E3!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama