Poznejte další hrdiny Watch Dogs
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Poznejte další hrdiny Watch Dogs

Poznejte další hrdiny Watch Dogs

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

9. 5. 2014 13:01 4
Reklama

Na základě dostupných trailerů jste už určitě pochopili, že Aiden Pearce nebude jedinou důležitou postavou ve hře Watch Dogs. Postupně jsme už mohli zahlédnout několik dalších, a právě o nich je další video od vývojářů z Ubisoftu.

Sám Aiden hned na začátku dvouminutového traileru naznačuje, že ne všichni, kdo umí žít mimo systém, jsou jeho přátelé, hra ale rozhodně nebude černobílá a u některých postav si nebudete moci být jistí možná až do samotného konce.

Abychom byli konkrétní, hned první popisovaná osoba - Clara Lille - je podle Aidena tou nejlepší hackerkou, kterou zná. Tahle osmadvacetiletá žena s piercingem a tetováním pracuje jako umělkyně, je ale velice schopná a, stejně jako všichni ostatní, působí jako Aidenova mentorka. Další do party je 52letý Grady, přezdívaný také T-Bone, který přes den sváří a po nocích střílí. Hodí se proto všude tam, kde je potřeba ztropit pořádný cirkus, upoutat pozornost a poslat někoho ke všem čertům.

V tomhle duchu bychom mohli pokračovat i nadále, ale na video se raději podívejte sami a pomozte nám s rozhodováním, zda je sada specializovaných kamarádů, kterým bude Aiden Pearce sekundovat v konkrétních misích, dobrým herním mechanismem, nebo zda nepovede pouze k určitému snižování celkového Aidenova kreditu? Nevíme totiž, na jaké úrovni bude v porovnání se svými učiteli, tak aby to mentorování nebylo spíše ke škodě jeho renomé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama