Nový videoblog z Kingdom Come
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový videoblog z Kingdom Come

Nový videoblog z Kingdom Come

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

7. 5. 2014 17:54 4
Reklama

Designér Dan Vávra a jeho spolupracovníci z Warhorse připravili další videoblog, ve kterém seznamují s novinkami, případně rozpracovanými prvky tak, jak na nich usilovně pracovali od konce kampaně na Kickstarteru.

Mrzí nás, že video není snímané přímo z počítače, na kterém bylo interně prezentováno, nicméně i kamera dokázala zachytit jistý progres. Hned úvodní pasáž - lukostřelba - by podle Vávrových slov stačila na vlastní hru, střílet z luku navíc budou umět i NPC a dokonce bychom měli být svědky postupného vylepšování jejich skillu.

Z dalších věcí je nutné zmínit zahájení prací na oživení přírody, kam přibyli zajíci a grafici už téměř dokončili animaci vody. Upřímně řečeno, už i v rozpracovaném stádiu vypadá opravdu velmi dobře a jak Dan Vávra odhalil, vývojáři k výsledné podobě došli poměrně jednoduchou a pro hardware nenáročnou cestou.

Zapomenout pak samozřejmě nesmíme ani na věci jako vyřešení trablů s pathfindigem, načrtnutá animace pro hraní vrchcábů, animace koní, implementace štítu a stavba nové vesničky, působící tím správným středověkým dojmem, který si od Kingdom Come: Deliverance slibujeme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama