Náznaky příběhu Halo 5 jsou tady
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Náznaky příběhu Halo 5 jsou tady

Náznaky příběhu Halo 5 jsou tady

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

21. 4. 2014 17:54
Reklama

Nejnovější vydání komiksu Halo, nazvaném Dalších 72 hodin, část 1, odhaluje, co se dělo bezprostředně po skončení událostí známých z konce čtvrtého dílu. Samo o sobě je to zajímavé nejen pro fanoušky komiksu, ale hlavně chystaného pátého herního dílu, o kterém toho zatím příliš nevíme. Pokud však bereme v potaz dosavadní spekulace – že Halo 5 nebude skákat v čase a odvypráví další část rozehraného příběhu – pak se můžeme alespoň částečně připravit na to, co nás čeká.

Pokud jste předchozí díly hráli, pak určitě víte, že se v závěru čtyřky utkal John-117 s Forerunnerem Didactem, kterého s vypjetím všech sil a obrovskou ztrátou (ahoj, Cortano…) zlikvidoval. Pravděpodobně ale ne na dobro. Ihned poté, co byl Master Chief vyzvednut zpět na loď Infinity, totiž bude poslán na tajnou misi, v rámci které by měl zjistit to, co už UNSC v mezičase tuší – Didact nebyl zničen. Master Chief by pak měl podle komiksu ztratit kontakt s velitelstvím a stále se spekuluje nad tím, proč UNSC drží informace o Didactovi tak přísně pod pokličkou.

Ve světle těchto informací je proto možné uvažovat o Halo 5 jako o hře, ve které se ještě víc projeví jistá osamělost hlavního hrdiny a lone-wolf způsob boje. Do značné míry tomu nakonec odpovídá i jediné oficiální vyobrazení Master Chiefa z Halo 5, které nám vývojáři poskytli v krátkém pouštním teaseru. Ano, řeč je o roztrhaných hadrech a kápi přetažené přes helmu futuristické zbroje Mjolnir. Snad nám toho vývojáři na E3 prozradí víc!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama