Představujeme první DLC k Titanfall
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme první DLC k Titanfall

Představujeme první DLC k Titanfall

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 4. 2014 08:52
Reklama

Studio Respawn Entertainment představuje první z jistě mnoha plánovaných DLC pro jejich úspěšnou FPS Titanfall. DLC nese jméno Expedition a obsahovat bude tři nové mapy s názvy Swampland, Runoff, a Wargames.

Swampland se bude odehrávat v krajině a kromě domů budeme moci běhat i po stromech. Wargames má připomínat simulátor a prý tak trochu i Trona, a konečně Runoff se prý bude motat hodně okolo vody. Více detailů zatím v rukách nemáme.

Tvůrci to oznámili na výstavě PAX East, vedle toho také oznámili další zajímavou novinku. Hráči se budou moci shlukovat a připojovat do her na základě podobných zájmů, a to za pomocí hashtagů tak, jak je známe například z Twitteru. Hráči tak naleznou zájmově spřízněné duše bez nutnosti přidávat si někoho do přátel nebo přímého vyhledávání. Cílem této novinky je pak možnost potkat nové kamarády online. Uvidíme, jaký toto bude mít praktický dopad, nápad je to však jistě zajímavý, nemyslíte?

A aby těch novinek okolo Titanfallu nebylo málo, tak tvůrci chystají vedle klasických DLC také přidávat do hry nové módy. Ty však budou mít podobu bezplatných přídavků v rámci aktualizací. Sympatický přístup, co říkáte? První vlaštovkou by měla být 2v2 verze starého známého Last Man Standing.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama