Bound by Flame opět ukazuje souboje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bound by Flame opět ukazuje souboje

Bound by Flame opět ukazuje souboje

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 4. 2014 23:53
Reklama

Studio Spiders minulý týden slíbilo, že dnes ukáže trailer, který představí bojové mechaniky akčního RPG Bound by Flame, a slib dodrželo. Můžete se tak podívat na všechny možné způsoby, jak se vypořádat s protivníky.

Vaše útoky budou vycházet ze tří stromů schopností, jimiž můžete rozvíjet vašeho hrdinu. Válečník používá obouruční meče, sekery nebo válečná kladiva, aby s nimi prorazil obranu nepřítele a udeřil mu silný úder. Tulák zase využívá kudly, s nimiž se dokáže potají přiblížit k nepříteli a zezadu jej podřízne. Konečně pyromancer vládne ohnivými silami – díky démonovi může střílet ohnivé koule, zapalovat zbraně a uštědřovat další rány spojené s ohněm.

Do boje proti mnoha různým nepřátelům je dobré si povolat společníka. Opět máte na výběr mezi odlišnými postavami – někdy se nejlépe hodí parťák, jenž vás může uzdravovat, jindy pomůže nepolapitelný lučištník nebo nebo agresivní kouzelník. Všechny zmíněné hrdiny uvidíte v přiloženém traileru, který také upozorňuje na rychle se blížící datum vydání.

Bound by Flame se do obchodů dostane 9. května, a to na PC a konzolích PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama