Třetí díl Orcs Must Die! bude F2P
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Třetí díl Orcs Must Die! bude F2P

Třetí díl Orcs Must Die! bude F2P

Marek Švrkala

Marek Švrkala

11. 4. 2014 09:34
Reklama

Studio Robot Entertainment oznámilo třetí díl vtipné fantasy série Orcs Must Die. Zatímco první dva díly byly standardními stahovatelnými tituly, trojka s podtitulem Unchained míří do vod free-to-play modelu.

To však není jediná změna. Orcs Must Die! Unchained přinese také 5v5 multiplayer (včetně kooperace a botů) a prvky žánru MOBA a karetních her. Hlavní novinkou je fakt, že namísto pouhé obrany před útoky nepřátel budete také útočit na pevnost soupeře, který pochopitelně může budovat různé pasti a další nástrahy.

Vybrat si budete moci z celé řady postav rozdělených do dvou frakcí mezi lidi a příšery. Vyberete si tedy jak z kouzelníků či válečníků, tak z různých podlých krvelačných monster. Všechny předměty a nohsledy pak budete vyvolávat s využitím karetního modelu, který díky postupnému odemykání karet prodlouží zábavu. První pohled na karty stejně jako na samotné hraní najdete v přiloženém traileru, další informace a záběry budou brzy následovat.

Free-to-play model by se měl podobat tomu z League of Legends. Jeho nasazení je pragmatické. „Hráče v Asii a Rusku nepřimějete k tomu, aby platili za stažení hry,“ prohlásil šéf studia Robot Entertainment Patrick Hudson. Do hry přitom můžete vložit své peníze už teď – na oficiálních stránkách je v prodeji Founder's Pack, který přináší předběžný přístup do hry. Plná verze by měla být vypuštěna ještě v tomto roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama