Série Metro vyjde pro PS4/XOne
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Metro vyjde pro PS4/XOne

Série Metro vyjde pro PS4/XOne

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

31. 3. 2014 18:37 6
Reklama

Nepříliš známý italský herní portál Everyeye dnes přišel se spekulací, že se již v červenci dočkáme vydání speciální kompilace obou dílů série Metro na PC, PS4 a Xbox One.

UPDATE - OFICIÁLNÍ POTVRZENÍ

Zástupci Deep Silver nenechali víkendovou zprávu viset ve vzduchu příliš dlouho a dnes večer existenci Metro Redux potvrdili. „Nikdy jsme nedělali tajnosti s tím, že vývojáři ze 4A chtějí dostat Metro i na novou generací konzolí,“ vzkázali světu a slíbili o kompilaci promluvit detailněji co nejdříve.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Informace pochází z anonymního zdroje, který kompletní edici nazývá Redux a slibuje dílčí vylepšení grafiky a dalších prvků, zejména v konzolových verzích. Dosud nepotvrzená zpráva je navíc v souladu s dřívějším prohlášením distributora hry, firmy Deep Silver, který už koncem dubna loňského roku uvedl, že by případná PS4 verze měla zcela určitě smysl i co se komerčního hlediska týče. Od té doby se o případném portu nemluvilo, nicméně žádné logické důvody, proč by se nemohly oba díly série včetně vydaných DLC objevit na nových konzolích, neexistují.

Je tomu vlastně úplně naopak, protože Last Light byl hardwarově velmi náročnou hrou a vidina optimalizované verze se mnoha fanouškům zamlouvá už nyní. Jak jste na tom vy, zahráli byste si Metro v pohodlí a se zárukou stabilního výkonu na nových konzolích?

Série Metro vyjde pro PS4/XOne
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama