Přinášíme další trailer k Watch Dogs
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přinášíme další trailer k Watch Dogs

Přinášíme další trailer k Watch Dogs

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 3. 2014 17:53 6
Reklama

Watch Dogs, očekávaná městská akce Ubisoftu, dostává nový trailer. A cílem této ukázky je uvítat nás v herním Chicagu takovém, jak jej vidí sami autoři. Na vlastní oči tak můžete vidět, nakolik jsou na pravdě založené spekulace o tom, že aktuální podoba hry je tak docela odlišná od té, jež nám byla představena v rámci předloňské E3.

Ať už je váš názor na hru jakýkoli, autoři se nás všechny snaží nalákat na ukázku enginu postaveného speciálně pro potřeby tohoto titulu. Řeč je tak o originálním nasvětlení scén, fyzikálních efektech či vlastního cyklu počasí. Důležitým elementem je pak také fakt, že každý občan herního Chicaga má svůj vlastní příběh, své vlastní pozadí a motivaci – odhalování jejich tajemství pak samozřejmě má vést k unikátním herním zážitkům a nečekaným situacím.

Jak toto bude vypadat v reálu a zda se nejedná o plané sliby, to se dozvíme již relativně brzy – hra by měla vyjít 27 května, a to na PC, PlayStation 3 i 4, Xbox 360, Xbox One a nakonec i na jinými velkými hráči tolik opomíjené Wii U.

Tak co, zaujme vás tato herní inkarnace Chicaga, nebo si snad raději v detailu prohlédnete Seattle?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama