Představujeme vám rytíře z Arkhamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představujeme vám rytíře z Arkhamu

Představujeme vám rytíře z Arkhamu

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

27. 3. 2014 11:54 1
Reklama

Jak jste si mohli přečíst v nedávném preview, připravovaný díl Batmanovské ságy od Rocksteady se bude točit nejen kolem nejlepšího detektiva na světě, ale také okolo zbrusu nové postavy, hrozivého Arkham Knight.

"Hrozivý" je ten správný výraz, který Rocksteady dle svých slov dokázali v novém členovi party padouchů z Gothamu vystihnout. Rocksteady na postavě pracovali přímo s lidmi z DC. Producent hry Dax Ginn spolupráci nemohl vynachválit: "Příležitost [vytvořit novou postavu] je vzrušující, ale fanoušci mají strašně vysoké očekávání. Proto pro nás byla práce s DC tak úžasná. Ti lidé jsou tak zkušení, je jasné, že tvorba komplexních postav je něco, co často dělají."

Představujeme vám rytíře z Arkhamu
i Zdroj: Hrej.cz

PŘEČTĚTE SI PREVIEW

Arkham Knight je singleplayerovou záležitostí přísně orientovanou na příběh. Zážitku by měl pomoci i výpočetní výkon nových konzolí, který umožňuje plynulé přechody mezi hratelnými částmi a filmovými sekvencemi.

Rocksteady by svým Arkhamským rytířem chtěli do Batmanova světa přinést postavu, která by mohla najít místo i mimo připravovanou hru. "Když jsme se rozhodli vytvořit vlastní postavu a uvést ji do Batmanova univerza, celé Rocksteady se do procesu vrhlo s nadšením a spoustou energie. Zároveň jsme si byli vědomi výtvarné spolupráce s DC, která zajišťovala, že prvky hratelnosti spojené s Arkham Knightem byly skutečně reflektované v jeho vzhledu i psychologii. Takováto šance nepřichází často a myslím, že se nám to s tímhle chlapíkem opravdu povedlo," pochválil svůj tým Ginn.

Arkham Knight vypadá jako vojenštější verze Batmana a svým vzhledem se v něm na první pohled inspiruje. Na hrudi má písmeno "A" odkazující na Arkhamské sanatorium a na rozdíl od Batmana se neštítí použít střelné zbraně a své oběti zprovodit ze světa.

Kdo ze souboje Batman vs. Arkham Knight vyjde jako vítěz se dozvíme nejdříve 14. října, kdy by Batman: Arkham Knight měl vyjít na PC, PS4 a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama