Co Watch Dogs přinesou na PS3 a 4?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Co Watch Dogs přinesou na PS3 a 4?

Co Watch Dogs přinesou na PS3 a 4?

Marek Švrkala

Marek Švrkala

21. 3. 2014 09:37
Reklama

Už delší dobu víme, že chystaná open-world akce Watch Dogs na konzolích Sony nabídne exkluzivní obsah. Až dnes ale Ubisoft zveřejnil, o co vlastně půjde. Zdá se, že majitelé PlayStationu 3 a 4 dostanou dokonce hodinu herní doby navíc.

Slibuje to alespoň trailer, podle nějž čtyři extra mise znamenají jednu hodinku exkluzivní zábavy. V ní hlavní hrdina Aiden Pearce naváže spolupráci se známou hackerskou skupinou DedSec. Někteří její členové se chtějí dostat do bezpečnostní sítě Umeni Technologies a Aiden jim může pomoci. Pokud se vám to podaří, získáte další slot pro baterii ve svém telefonu a také fešácké oblečení – bílý kabát a čepici (na obrázku).

Čtyři exkluzivní mise by na konzolích Sony měly rozšířit už tak zajímavou herní dobu. Projití hlavní příběhové linky má podle nedávných informací od kreativního ředitele vývoje Watch Dogs Jonathana Morina zabrat zhruba 40 hodin, kompletní prozkoumání všeho obsahu pak dokonce 100.

Watch Dogs na náš trh dorazí na všechny platformy mimo Wii U zhruba za dva měsíce, přesněji pak 27. května. Hra bude přeložena do češtiny.

Co Watch Dogs přinesou na PS3 a 4?
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama