Vývoj Halo 5 nabírá na obrátkách
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Halo 5 nabírá na obrátkách

Vývoj Halo 5 nabírá na obrátkách

Ondřej Švára

Ondřej Švára

19. 3. 2014 10:16
Reklama

Hned jedenáct nových pracovních pozic otevírá studio 343 Industries pro tvorbu "nějaké" hry ze světa Halo. V inzerátu studio láká zájemce na různé produkční pozice, které s Halo více či méně očividně souvisí, a tak není pochyb o tom, že noví pracovníci posílí tým vyvíjející Halo 5 pro Xbox One. 

Pátý díl ságy Halo je stále zahalen informační mlhou. Loni na E3 Microsoft akorát ukázal nicneříkající trailer s Master Chiefem v oškubaném poutním hábitu a od té doby se o Halo příliš nehovořilo. Víme jen to, že by hra mohla vyjít ještě v letošním roce a paradoxně by nemusela nést žádnou číslovku. MIcrosoft ji v souvislosti s novogenerační konzolí asi plánuje vydat jako restart celé série. 

Pracovní pobídka je jen dalším malým, ale cenným střípkem do mozaiky, která bude zkompletována nejspíš až na letošním E3. V inzerátu se hledá například šéfdesignér levelů pro multiplayer, dále mistr zvuku a výtvarníci prostředí či konceptů. Všechny pozice mají v popisu nějakou spojitost se světem Halo, takže vážení, vývoj dalšího dílu velké xboxové ságy opravdu nabírá na obrátkách

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama