Příběh Watch Dogs zabere až 40 hodin
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příběh Watch Dogs zabere až 40 hodin

Příběh Watch Dogs zabere až 40 hodin

Marek Švrkala

Marek Švrkala

17. 3. 2014 15:52 2
Reklama

Podle kreativního ředitele vývoje Watch Dogs Jonathana Morina zabere hlavní příběhová linka průměrnému hráči 35 až 40 hodin. Pochopitelně se předpokládá, že hráč bude alespoň trochu prozkoumávat herní svět. Morin to sdělil na Twitteru, kde odpovídal na dotaz jednoho z fanoušků.

Kompletní projití Watch Dogs by pak mělo zabrat kolem 100 hodin, do čehož pochopitelně není započítán multiplayer, o němž jsme vás informovali nedávno. K drobnému rozšíření herní náplně došlo i v souvislosti s odložením Watch Dogs na květen letošního roku.

„Celý vývojářský tým pracoval na vyladění Watch Dogs tak, aby vytvořil skutečně nezapomenutelnou hru z otevřeného světa. Získaný čas také umožnil vývojářům připravit další obsah,“ potvrdil Ubisoft, který zřejmě připravil i nové scény s obsahem pro dospělé.

Odhalila to zpráva australského hodnotícího orgánu, který hru nakonec doporučil prodávat od 18 let. Původně přitom měla být dostupná už od 15. Důvodem jsou drogy, obchod s bílým masem a sexuální násilí, kdy v jedné scéně zřejmě dojde ke znásilnění rumunské imigrantky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama