Hardwarové nároky Watch Dogs
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hardwarové nároky Watch Dogs

Hardwarové nároky Watch Dogs

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 3. 2014 10:11 8
Reklama

Ubisoft zveřejňuje minimální nároky na spuštění jejich očekávané sandboxové akce Watch Dogs na PC. A nutno podotknout, nejsou nijak krvavé – jde však o minimum, dnes navíc hojně podpořené spekulacemi o tom, zda nás francouzský vydavatel prvními „gameplay záběry“ tak trochu nevodil za nos.

HARDWAROVÉ POŽADAVKY
  • Pro spuštění je třeba čtyřjádrový procesor – u Intelu je řeč alespoň o IntelCore 2 Quad Q8400 a u konkurenčního AMD o Phenom II X4 940.
  • Operační paměti budeme potřebovat alespoň 6 GB.
  • Na grafickou kartu klade hra nároky zejména co se týče paměti, potřebovat budeme 1 GB a podporu DirectX 11 Shaderů ve verzi 5.0.
  • Zvuková karta musí umět podporovat DirectX 9.
  • A konečně – na disku si připravme alespoň 25 GB místa – není to málo, ale vzpomeňme na včerejší zprávy o Titanfall a jeho audiu bez komprese.

Co říkáte – není to tak špatné, ne? Doporučená nároky však mohou být reálně zcela jinde a faktem také je, že si doposud nemůžeme být jistí tím, jak hra bude ve finále vypadat. Zatím to zkrátka a dobře nasvědčuje tomu, že namlsání prvními záběry mohlo být chybou, a že se autoři trochu přepočítali se silou dnešních strojů i next-gen konzolí.

Na verdikt nejen technického zpracování si však ještě počkejme – hra vychází až 27. května, a to nejen na PC, ale také na obě současné generace konzolí, vyjma těch od Nintenda, na Wii U však zřejmě hra se zpožděním dorazí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama