Squeenix propouští z týmu okolo Thiefa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Squeenix propouští z týmu okolo Thiefa

Squeenix propouští z týmu okolo Thiefa

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 3. 2014 22:08 4
Reklama

Hodnocení na serveru Metacritic hovoří jasně – pokud by byl poslední Thief alespoň o fous lepší, nikdo by se zřejmě ani v nejmenším nezlobil. Nejlépe je hra hodnocená na Xbox One – tam titul získal průměrné hodnocení 69 %. O procento hůře si pak vede na platformách ostatních. Na takto očekávaný titul to jistě není kdovíjaký úspěch. Ostatně náš názor si můžete přečíst v recenzi Jirky Bigase.

V Eidos Montreal se v tuto chvíli propouští, řeč je přitom rovnou o sedmadvaceti duších.

A to jen tak mimochodem znamená, že s největší pravděpodobností se Thief nikdy nebude moci objevit jako titul zdarma v rámci PlayStation Plus – tam se ze zásad stanovených Japonskou Sony mohou objevit pouze hry hodnocené nad 70 %. Ovšem, toto je pouze maličkost, bohužel. To horší se právě děje za oceánem, ve studiu Eidos Montreal. Tam nového Thiefa vyvinuli a tam v poslední době údajně také došlo ke zrušení projektu vyvíjeného v součinnosti s japonským studiem vydavatele Square Enix.

V Eidos Montreal se v tuto chvíli propouští, řeč je přitom rovnou o sedmadvaceti duších, které si momentálně musí hledat uplatnění někde jinde. Vydavatel se jim však v této snaze snaží údajně vyjít vstříc a pomáhá jim hledat uplatnění jinde ve společnosti.

A nám nezbývá než spekulovat – je oním skutečným důvodem vlažné přijetí nového Thiefa, nebo za tím stojí jiná obchodní rozhodnutí? Vy se s námi každopádně podělte o váš názor na toto propouštění a podělte se také o to, jak se vám líbil poslední Thief. Zamlouvá se vám restart série a novodobý Garrett?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama