Batman: Arkham Knight oficiálně
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman: Arkham Knight oficiálně

Batman: Arkham Knight oficiálně

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 3. 2014 15:17 4
Reklama
UPDATE - 17:07

A co bylo před minutami pouhou spekulací, je již teď oficiální – Rocksteady letos vydají dalšího Batmana a ten skutečně ponese jméno Batman: Arkham Knight. Bude se však odehrávat po událostech předešlých dílů (na šedesátá léta tedy zřejmě musíme, alespoň prozatím, zapomenout).

V čem jsme se ale neminuli je skutečně přítomnost Batmobilu – těšit se tak můžeme na podstatně rozsáhlejší ulice umožňující pohodlný přesun tímto vozidlem. Další informace budou následovat podle informací Game Informeru již zítra, kdy také časopis vyjde a přinese 14stránkové preview. Kromě toho se už nyní můžete mrknout na první trailer a také trojici artworků.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Náš včerejší souhrn spekulací o další Batman hře dostává reálnější obrysy a vypadá to, že dokonce už i konkrétní jméno. Tím by mohlo být Batman: Arkham Knight a mělo by jít o důstojné završení Arkhamské série.

Vyplývá to ze stránek britského videoherního řetězce Game – nic, co by se dalo považovat za zcela důvěryhodný zdroj informací, jenže těch náznaků je v poslední době až příliš na to, abychom to mohli považovat za pouhou náhodou a abychom to brali na lehkou váhu.

Batman: Arkham Knight oficiálně
i Zdroj: Hrej.cz

Tohle je tedy zřejmě ten Batman, na kterého mnozí čekají již od dob výjimečného Arkham City. Těšit se tedy již teď můžeme na návrat studia Rocksteady ke kormidlu a skutečnou next-gen akci. Vyjít by hra měla teoreticky ještě letos (na PS4, Xbox One a PC) a vedle klasické akce s novodobým batmanem se zřejmě také podíváme i za volant Batmobilu. A nejen to – s onou novou dobou to zatím berme pouze na oko, vypadá to, že tento díl by skutečně mohl být zasazen do šedesátých let. Na nějaké oficiální informace či rovnou představení si však ještě zřejmě budeme muset počkat. Zůstaňte naladěni!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama