Miluje Major Nelson včely?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Miluje Major Nelson včely?

Miluje Major Nelson včely?

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

20. 1. 2014 13:10 1
Reklama

Megaúspěšnou virální kampaň I Love Bees si pamatuje jistě každý fanoušek série Halo. Tato ARG (alternate reality game) hráče nechala prozkoumávat stránku věnovanou včelaření, objevovat chyby v jejím kódu, které vedly k různým hádankám a hlavolamům, za jejichž vyřešení se zvědavcům odhaloval příběh mimozemské AI, který postupně vyvrcholil invazí Covenantů na Zemi.

I Love Bees vybudovala mezi svými hráči poměrně silné ponětí o tehdy připravovaném Halo 2 a zapsala se do povědomí jako velmi úspěšný marketingový způsob, jak vytvořit hype na hru bez toho, aby se ukázala hra samotná.

Je tedy velice podezřelé, že Larry Hyrb, známý jako Major Neslon, se v nedávném tweetu světu svěřil, že je fascinovaný včelami. To samotné by nemuselo nic znamenat, pokud by na tweet neodpověděl Quinn DelHoyo, jeden ze členů studia 343 Industries, kteří v současnosti pracují na hře ze světa Halo.

Na otázku z davu, zda toto znamená začátek I Love Bees 2.0, se do konverzace vložil social marketing manager Xboxu, Graeme Boyd, nepřesvědčivým "Nevím, o čem tu mluvíte (něco tuší, přerušte akci)".

Rok 2014 značí desetileté výročí od vydání Halo 2, a proto je možné, že zmínky o včelách jsou jen odkazy na nadchazející oslavy... Možná však je to skrytý začátek budování hypu ohledně Halo 5 něbo Halo hře pro Xbox One, která by měla vyjít někdy v průběhu tohoto roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama