Halo film přeci jen v plánu není
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo film přeci jen v plánu není

Halo film přeci jen v plánu není

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 1. 2014 14:11
Reklama

Pokud jste snad již po včerejší zprávě započali bouchat šampaňské a obecně propadat veselí, mějte se na pozoru – s filmem postaveným na Halo licenci to není až tak horké, jak se snad včera mohlo zdát. Microsoft dementoval zprávy včera díky Twitteru na mnoha místech zveřejněné a nechává nás tak opět v informačním přítmí.

Příběh série Halo plánujeme vyprávět skrze mnoho inovativních kanálů, v současnosti však nemáme žádné plány pro celovečerní film.

Přesně tak zní smutná slova mluvčího amerického giganta Microsoftu a přesně tímto se hatí naděje mnoha neinteraktivní zábavy chtivých hráčů. Film s licencí Halo se tak ocitá přesně tam, kde se nalézal poslední roky – v nekončící spirále slibů, spekulací a nadějí. Zda se ho někdy dočkáme a zda bude podpořen zvučnými jmény, to je zatím ve hvězdách.

My hráči k tomu ale tak zkrátka nepřijdeme. Halo 4 z produkce studia 343 Industries žije a dostává další významný update spolu se dvěma novými módy – Big Team SWAT a Shotgun Ricochet. Vedle toho ale také autoři začínají pomalu ale jistě prozkoumávat možnosti nové konzole Microsoftu a budoucí integrace služby Halo Waypoint. Získají si tím autoři vaši pozornost?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama