DiRT 4 se asi více zaměří na rally
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DiRT 4 se asi více zaměří na rally

DiRT 4 se asi více zaměří na rally

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 1. 2014 18:52 3
Reklama

Série DiRT se svými posledními díly trochu odklonila od tradiční rally, což někteří fanoušci nesli nelibě. Čtvrtý DiRT by se ale příznivcům klasické rally mohl přece jen zalíbit.

Dosud neoznámený titul, jenž by mohl vyjít ještě letos, by se totiž podle hlavního designéra Paula Colemana měl vrátit ke kořenům značky dříve známé coby Colin McRae Rally. Hlavní designér série Paul Coleman to uvedl na Twitteru, kde reagoval na dotaz zvídavého fanouška.

Uživatel Swan Lee zkušeného vývojáře poprosil, zda by hra mohla být více zaměřena na rally a dlouhé jízdy z bodu A do bodu B jako původní díly. „Ano, mohla a bude :D,“ odvětil designér, jenž v dalším tweetu naznačil, že by čtvrtý DiRT měl vyjít pro next-gen konzole. Doufáme však, že dorazí i na starší konzolovou generaci a PC.

Pokud pak sledujete oficiální kanály kolem série DiRT, asi jste si povšimli dvou zajímavých obrázků, které zřejmě pochází právě z chystaného pokračování série. První z nich se objevil na Facebooku už před Vánocemi, kdy tvůrci ukázali obrázek spolu s vánočním přáním a vzkazem: „Myslíme si, že všichni budete mít rok 2014 docela rádi.“ Další lákavý snímek se pak objevil na Twitteru, kde si můžete prohlédnout novou verzi Subaru WRX STI.

Vše tak nasvědčuje tomu, že se brzy dočkáme oficiálního oznámení nového dílu série DiRT, o němž se ostatně spekuluje už dlouho. Jakmile jej závodní specialisté z Codemasters odhalí, budeme vás informovat. Zatím si můžete připomenout arkádový spin-off série DiRT s podtitulem Showdown z roku 2012 a nebo ještě o rok starší DiRT 3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama