Skyrim se připravuje na nové konzole
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Skyrim se připravuje na nové konzole

Skyrim se připravuje na nové konzole

Ondřej Švára

Ondřej Švára

9. 1. 2014 08:10 7
Reklama

Update: Manažer Bethesdy Pete Hines popřel, že by se Skyrim chystal na nové konzole. Jejich výpis prý byla chyba.

---------

Výpravné RPG TES: Skyrim by se mělo v dohledné době objevit také na nové generaci konzolí. O tom, že se hra připravuje do verzí na PS4 a Xbox One hovoří samotná oficiální stránka Bethesdy. Samozřejmě pouze zkratkovitě. Prostě jen u výčtu platforem potichu přibyly i ty nové. 

O věci se dá až do úmoru spekulovat. Mohla by to být technická chyba, nebo někdo mohl výčet platforem aktualizovat dřív, než měl. Anebo je to celé prostě skrytá reklama. Všechno možnosti jsou reálné. 

Každopádně my máme screenshot, který naši novinku potvrzuje a přestože samotná Bethesda jako obvykle nic nekomentovala, sama přišla se zajímavou zprávou. Na 14. ledna prý chystá nějaké zajímavé oznámení. Bude to skutečně oficiální odhalení nových portů? 

Pokud ano, určitě na něm studio nepracuje na plné obrátky. Část týmu se totiž už v minulosti přeorientovala na zcela nový utajený projekt, který je nyní zřejmě ve fázi prototypování. Mohlo by jít o další díl ságy, ale berte to, prosím, s rezervou. Každopádně se těšíme na polovinu ledna!

Skyrim se připravuje na nové konzole
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama