Podívejte se na deskového Zaklínače
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podívejte se na deskového Zaklínače

Podívejte se na deskového Zaklínače

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 1. 2014 21:12 1
Reklama

Šedovlasý zaklínač Geralt z Rivie se dočká vlastní deskové hry. CD Projekt Red se spojil se známou společností Fantasy Flight Games a společně přichystaly deskovou adaptaci oblíbeného fantasy světa.

V The Witcher Adventure Game budete moci ovládat Geralta, čarodějku Triss Ranuncul, trpaslíka Yarpena Zigrina nebo šarmantního básníka Marigolda. Každý z nich má vlastní herní styl, schopnosti a sadu karet, které pak může použít v boji, kouzlení či k diplomacii. Hrát lze na vlastní pěst či s dalšími postavami, které však zároveň můžete falešnými sliby podvádět. Čeká vás spousta úkolů, misí a střetů s nebezpečnými příšerami.

„The Witcher Adventure Game by měla stanovit nové standardy mezi deskovými hrami tohoto typu – každá z 350 částí v krabici byla navrhnuta a vyrobena s puntičkářskou péčí některých z nejoceňovanějších umělců v tomto oboru,“ píše se na stránkách hry, kam rozhodně můžete zavítat.

Deskovka by se měla začít prodávat ještě letos za zatím neupřesněnou cenu, doplní ji také verze pro iOS a Android. Vzhledem k popularitě, kterou u nás Zaklínač má, očekáváme, že by se hra časem mohla dočkat i české mutace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama