Metal Gear dorazí na PC v lednu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Metal Gear dorazí na PC v lednu

Metal Gear dorazí na PC v lednu

Marek Švrkala

Marek Švrkala

20. 12. 2013 20:17 3
Reklama

Jestliže patříte k hráčům, kteří napjatě očekávají vydání akce Metal Gear Rising: Revengeance na PC, máme pro vás dobrou zprávu. Konami totiž oznámilo, že hra s ninjou Raidenem vyjde na začátku nového roku, přesněji pak 9. ledna, a to ve vyšperkované verzi, která PCčkářům alespoň trochu vynahradí téměř roční čekání.

Součástí PC verze tak budou VR mise a také příběhové stahovatelné balíčky, v nichž se objevují Bladewolf a Jetstream. Tvůrci pro PC verzi dále upravili nastavení v menu, takže si můžete přehrát cutscény, dialogy a zopakovat si kteroukoli bitvu s bossem bez nutnosti procházení celého levelu. Úpravy čekají rovněž grafiku – chybět nemá měnění rozlišení nebo anti-aliasing.

Akce japonského studia Platinum Games se už prodává na Steamu (aktuálně ve vánoční slevové akci), kde je možné si prostudovat hardwarové nároky. Připomenout si pak můžete rovněž původní herní náplň, kterou v naší recenzi konzolových verzí v únoru zhodnotil Jirka Pavlovský. Pokud však chcete Metal Gear Rising: Revengeance vidět v pohybu, pusťte si náš Let's Play.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama