WoW i Fallout opouští vývojáři
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WoW i Fallout opouští vývojáři

WoW i Fallout opouští vývojáři

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 11. 2013 13:08 1
Reklama

Ať se nám takové označení líbí či nikoli, nelze mít námitek proti tomu, že herní průmysl je průmyslem jako každý jiný a zároveň molochem generujícím obrovské peníze. Není tedy divu, že zkušený vývojář se čas od času rozhodne opustit studio A přesunout se do lokality B. Nejlépe ještě do vyšší platové třídy.

Nejnovější zprávy se dnes týkají stále ještě velmi úspěšného World of Warcraft a Fallout: New Vegas. První hru skloňujeme v souvislosti se jménem Greg „Ghostcrawler“ Street, což byl až do nedávna vedoucí systémový designér Blizzardu. Jeho cíle jsou však zahaleny tajemstvím a nemáme tušení, kam nyní jeho kroky povedou. Se svými fanoušky na Facebooku však sdílel fakt, že odchází za skvělou příležitostí a něčím úžasným. Inu, přejeme hodně štěstí a těšíme se, že o Gregovi a jeho práci ještě v dobrém uslyšíme.

WoW i Fallout opouští vývojáři
i Zdroj: Hrej.cz

Další migrace se týká hlavního scenáristy a designéra Fallout: New Vegas. U toho vyšlo až nyní najevo, že v září opustil své bývalé kolegy a nastoupil ke Guerrilla Games. Tedy pod hlavičku Sony a ke značce Killzone. Uvidíme, jak se v tomto studiu jeho postapokalyptické zkušenosti zůročí.

A jen tak mimochodem, dnes vyšlo také najevo, že film na motivy Warcraftu byl odložen na březen roku 2016. Přinejmenším.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama