Další nevýrazné hry zdarma na XBL
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další nevýrazné hry zdarma na XBL

Další nevýrazné hry zdarma na XBL

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

27. 11. 2013 14:48 3
Reklama

Ačkoliv bychom měli být vděční za to, když nám chce dát někdo něco zadarmo, neubráníme se pocitu, že Microsoft prohrává svoji konkurenční bitvu se Sony ve smyslu zdarma uvolňovaných her pro předplatitele Xbox Live, resp. PlayStation Plus.

V prosinci totiž přichází Microsoft s prvním dílem Gears of War, který už beztak hráli všichni, a arkádovkou Shoot Many Robots. Hry budou navíc dostupné po sobě, tedy od 1. do 15. prosince první, od 16. prosince až do konce měsíce druhá jmenovaná hra. V prvním případě se sice jedná o klasiku z nejklasičtějších, musíme ale přihlédnout k tomu, že Gears of War se už zdarma nabízel s koupí Gears of War: Judgment. Ani druhá hra pak není tím, co by vás mělo posadit zpátky do židle, a ačkoliv neupíráme robotům snahu zaujmout kooperací a pěkným barevným chaosem, pořád má hra na Metacritic nevýrazné skóre 67/100. Na čísla sice není radno dávat stoprocentně, ale opravdu se nejedná o zajímavé kousky, které by snad měly přimět ony "nezlaté" hráče k tomu, aby se konečně pustili do vod multiplayeru a XBLM nabídky...

Jen pro pořádek ještě dodáváme, že evropská nabídka pro předplatitele PlayStation Plus čítá hry jako Metal Gear Rising: Revengeance, Jak & Daxter Trilogy, MotorStorm RC, Oddworld: Stranger's Wrath (tyto hry dnes končí) a dále tituly Resogun, Contrast, GRID 2, Sonic and All-Stars Racing Transformed a pro PSP a PS Vita Grand Theft Auto: Liberty City Stories. To není špatné, co říkáte?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama