Tvůrce Falskaaru dostal job u Bungie
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrce Falskaaru dostal job u Bungie

Tvůrce Falskaaru dostal job u Bungie

Vojta Dřevíkovský

Vojta Dřevíkovský

26. 11. 2013 08:49
Reklama

Pamatujete si na Falskaar? Ten obří mod pro Skyrim, který vytvořil devatenáctiletý Alexander J. Velicky, fanoušek původní hry a modování, s úmyslem jej užít jako nejzajímavější prvek svého CV a požádat o pozici level designera v Bethesdě? Tak ten nakonec zafungoval, ačkoliv jinak, než Velicky zamýšlel.

Na oficiálních forech The Elder Scrolls včera zveřejnil Velicky post, ve kterém s nadšením oznamuje, že byl přijat na pozici pomocného designera v Bungie. Bungie, jak zřejmě víte, stojí za sérií Halo a právě vyvíjejí sci-fi akci Destiny, takže v porovnání s vysněnou Bethesdou si Velicky rozhodně nepohoršil.

Ve svém postu děkuje za veškerou podporu, pozitivní i negativní kritiku, kterou na svůj Falskaar dostal, neboť bez ní by se jeho mod nestal tak výjimečným a bez Falskaaru by si ho lidé v Bungie nejpíše nevšimli. Všem lidem, kteří stejně jako on si přejí práci u profesionálních herních firem, vzkazuje, ať se nebojí o práci ucházet a vytrvale zkoušet i přes případné neúspěchy.

Jestli chcete Velickému pogratulovat nebo si jeho prohlášení přečíst celé, uděljete tk v založeném vláknu na TES forech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama