Next Car Game ruší svůj Kickstarter
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Next Car Game ruší svůj Kickstarter

Next Car Game ruší svůj Kickstarter

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

26. 11. 2013 10:44 1
Reklama

Někdy jsou cíle příliš vysoké, někdy jen neexistuje dostatečná motivace. Těžko říct, na co přesně doplatili finští vývojáři z BugBear, ale jejich Next Car Game v Kickstarterové kampani propdla. Duchovní nástupce FlatOutu tak bude muset hledat jiné zdroje financování, nicméně vývojáři zbraně neskládají: "My, Finové, nejsme zvyklí vzdát se tak snadno," píší v prohlášení a slibují, že i nadále budou ve vývoji pokračovat.

Zatímco jiné hry na Kickstarteru vydělávají miliony, autíčka pravděpodobně tolik netáhnou, a tak se BugBearu nepodařilo dosáhnout na vytyčenou metu 350 000 dolarů. S blížícím se koncem kampaně se podařilo vybrat pouze 82 000 dolarů a lidé v BugBearu pochopili, že tudy cesta nepovede. Dál se však mohou soustředit na vlastní systém finanční podpory od hráčů skrze předobjednávky, který rozjeli na oficiálních stránkách hry a momentálně mají pod střechou pěkných 157 000 dolarů. Předobjednávky navíc BugBear podporuje přístupem k hratelné ukázce: "Jako poděkování všem oddaným fanouškům, rozhodli jsme se vydat hratelné technologické demo, které je dostupné právě teď všem, kdo si hru předobjednali," píše se v dopise na Kickstarteru.

V tuto chvíli tedy nezbývá nic jiného, než čekat a případně podpořit Next Car Game, pokud o její vydání stojíte. Škoda, že si vývojáři na Kickstarteru stanovili tak vysoký cíl, těch vybraných 80 tisíc by jim určitě pomohlo, ale po bitvě je každý generál, víme...

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama